PRIESVITNÁ ČIPKA

PRIESVITNÁ ČIPKA

Anotace: báseň, ktorú som napísala hádam v roku 2015

Slzy padajú dole mojou tvárou

sú hebké a priesvitné ako čipka.

Moje meno prchá z tvojích úst, je morou,

ktorá sa mení a letí ústrety nových dní.

 

Keď sa modlím za svoj mier

viem, že sú tu mnohí,

ktorí z linky tvojich pier

vedia vytesať ten najkrajší úsmev.

 

Už v mnoho nedúfam,

no mám však zbytky nádeje.

Každý vraví, že “veď sa toho moc nedeje..”

no ja plačem a len ďalej úfam,

zúfam.

Autor Pettie, 08.10.2021
Přečteno 106x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se občas tak cítím.

22.10.2021 17:17:28 | mkinka

Pěkná. A jestli je cca z roku 2015, tak už, doufám, slzy uschly...

10.10.2021 02:40:05 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí