ČR VOLBY 2021

ČR VOLBY 2021

BRATU BEŽ VOLIŤ ! 

Nech sa môže poriadok s tou zrúdou nastoliť !

Ver sestra, keby som mohla,

tak bežím tam , 

aby sa táto skvelá Republika k lepšiemu pohla... 

Kedysi bola som i ja s názorom, 

že je jedno, kto tam bude.

Že dostavajú sa tam len žalude, 

ktoré pred voľbami nasľubujú, 

nasledne pod tlakom nastupujú...

A I TAK MAJÚ ZVIAZANÉ RUKY...

LENŽE TÁTO BEZCHARAKTERNÁ OHAVA VIAŽE ICH CELÉMU NÁRODU,

JE ČAS PREPNÚŤ DO LEPŠIEHO MÓDU... 

A oželím aj klesnutie Eura voči Korune, 

hoďte ho rovno do hanby studne, 

Nech preboha stratí sa! 

Či nech odprace sa do Francúzska, 

modlím sa v  to, aby hlavne nie do rodiska... 

 

EXTRÉMNE VÁM DRŽÍM PALCE ! 

Autor ZUZ271, 08.10.2021
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: takova, mkinka, Jan Kacíř, Yry, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi to napsala od srdce rozhořčeného

02.11.2021 15:16:06 | takova

mate absolútnu pravdu :)

02.11.2021 15:19:18 | ZUZ271

Díky, asi to pomohlo ;-), ale nebudeme chválit dne před večerem.

11.10.2021 08:20:13 | Jan Kacíř

som moc rada za to, ako to dopadlo... každopádne som zvedavá , čo sa bude diať...

14.10.2021 18:14:49 | ZUZ271

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí