Padlí hrdinové

Padlí hrdinové

Anotace: Víte komu vděčíte za váš život? Snad ne život tak růžový, ale přeci ne tak špatný. Měli by jste se občas zamyslet díky komu to vše krásné, tady prožíváte.

Bledé tváře,
V očích strach,
Z bitvy záře,
Rozvířený prach.

Ví že nevrátí se již domů,
A přesto stojí zde,
Na pustém poli beze stromů,
Kde o životy jde.

Jedna cílená kulka,
Jeden zmařený život,
Spotřebovaná ho byla pouze půlka,
Však to nikoho nezajímá …
Prostě zhasnul v bitvě další lidský knot.

Kdo vzpomene na tyhle hrdiny,
Jenž zemřeli ve válce ?
Kdo utěší jejich rodiny,
Které čekají na návrat otce ?

Bitvám už odzvonilo,
Však uvědomme si,
Že kdyby teď se tohle přihodilo,
Že třeba zrovna ty v zákopu stál by jsi.

Tak zvolávám k vám vy zemřelí a padlí,
Díky vám za to co jste pro nás udělali,
Vždyť díky vám zde žít můžeme.
My nezapomeneme !!!
My nezapomeneme !!!
Autor Wooh, 23.03.2005
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí