krásný sen...

krásný sen...

Anotace: asi to nepochopíte je to hodně narychlo a lehce zmatené ale od srdíčka

Co jen ten sen znamená?
Já přece nejsem zasněná,
A už vůbec ne dospělá,
Jen sem si s tebou povídala a… usínala?
Co to má znamenat?
Ne, já už si na nic nechci hrát…

Vždyť my, my dva leželi spolu na posteli a…

Co je to za divný fór?
Já pořád slyším ten tvůj tón!
Jak si semnou mluvil,
Málem si se i uklonil….
Tak proč se mi zdál?
A pořád Dál….

Pořád nás vidím, jako by to byla realita,
Směšné vid?
My, my dva…..

Ne, já nejsem zamilovaná ani nějak zasněná,
To spíš z toho snu lehce zmatená…
My dva se políbili,
Ale nic si neslíbili,
Trošku směšné,nezdá se ti??

Vždyť my se na sebe dívali jako pár,
Tohle ale nejde jen tak přeskočit a jít zase dál….

Ne, tohle byl jen sen..
Tohle se přeskočí a je tu další den…
Autor Mispul, 16.03.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí