Vrchol řetězce

Vrchol řetězce

Anotace: ..... Také on jednou vymře .....

Začal nový věk
a zde je jeho spása!
Odlidštěný kašpárek,
krvelačná rasa

Na kůži hábit,
barvy černé, šedé
Nenech se mýlit
směšným vzhledem!

Náprsenka bílá
a obojek s šipkou
Zaměnit se dá
s lidožravou rybkou

On nedělá nic,
jen užívá si a loví
Obdivován od samic,
podobný je lvovi

Instinkt lovce
poslouchati musí
Nemají šance,
"slabší kusy"

Cení zuby v očích běs,
jak ucítí zranění
Krve pach a hlasu třes,
tu začne jeho běsnění

Tělo roztrhá,
duši zabije
Kosti ohlodá
a morek vypije

Když objeví se,
to mi věř!
Budeš cítit se,
jak lovná zvěř

Však přejdou,
dny hojnosti a slasti
Na šelmu každou,
stavějí se pasti!
Autor jiljovský, 16.03.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná! Skoro jsem se tak cítila jen při jejím čtení - jako lovná zvěř...

31.08.2007 15:42:00 | Ishtar

Velmi povedená. Obzvlášť třetí a sedmá sloka jsou vyvedené. Tleskám

18.03.2007 19:07:00 | Sophia

Trošku hůř se mi četla, ale obsahově se mi líbí moc:o)

18.03.2007 15:52:00 | Severka

je zdařilá!

16.03.2007 22:07:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí