*-*Telefon zvoní,haló

*-*Telefon zvoní,haló

Anotace: ***---***---***

 --------------------

Telefon zvoní,haló,

 poví nám někdo co se stalo?

 Stalo se,ouvej,to bolí,

 šlápl jsem na hrábě a dostal holí,

 pan doktor nepřijde ošetřit strašáka

 jít za mnou do zelí doktora neláká.

 A ty máš na hlavě bouli?

 To mám,jak atletickou kouli.

 Tak spěchám do zelí,

 pofoukám bouli,už to nebolí?

 Proč jsi pozor nedával a pořádně se nedíval?

 Víš,já jsem před deštěm utíkal do sucha

 a v tom mě čmelák zabzučel u ucha

 tak jsem se ohlédl,na cestu nekoukal

 a vítr ty hrábě listím moc zafoukal.

 Byly jak pod duchnou a čekaly

 koho by do hlavy praštily.

 Tak se náš strašáku vrať zpátky do zelí

 já přijdu za tebou,nejlépe v pondělí.

 Tak vám moc děkuji že jste mi pomohla,

 nemáš zač,

 vím že strašáci jsou někdy

 nemehla.

--------------------

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 17.10.2021
Přečteno 173x
Tipy 7
Poslední tipující: Kubíno, Fialový metal, Sonador, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)...haló...

21.10.2021 14:06:52 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí