Snění

Snění

Anotace: jo ty sny......

Když den jde spát,
a snese se noc.
Já ve snech svých si začnu hrát,
a představovat si lásky moc a moc.

Je hřející a smyslná,
však není lidská,
ani pozamská.

Sny jsou denní slunečné,
já bojím se otevřít oči.
To abych neviděla světlo smutečné,
Jak nad Zemí se točí.

V mém snu lidi se nehádají,
ani se nestane, že by špatně zkončil,
proto ti lidé ani sebe v ničem nikdy nezklamají.
Kde kdo by si tohle velm,i rád prožil.
Autor Darsie, 24.03.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí