*-*Do misek čaj nalévám

*-*Do misek čaj nalévám

Anotace: ~~B~Á~S~N~Í~M~~

 

-----------------

 Malíř mi půjčí paletu

 básník zas veršů pár,

 hudebník noty z partesu

 když na piáno včera hrál.

 Růže mi půjčí svoji vůni

 jahoda tu sladkou chuť,

 motýl zas křídel třepotání

 tenkrát jsi říkal,moje buď.

 Do misek z Číny čaj nalévám

 a ozdobím květem jasmínu,

 vějířem z peří se ovívám

 ty se mi pleteš do mých snů.

 Malíři pak vrátím paletu

 a verše sama do básně dám,

 noty ty trochu popletu

 já jsem tady a ty jsi…už tam,

 „vzpomínám“

~~~~~~~~

-----------------------

~~A~~B~Á~S~N~Í~M~~

 

Autor Květka Š., 26.10.2021
Přečteno 141x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, šerý, zdenka, Marten, Feelthedarkside, mkinka, Isla, Vivien, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zavoněla jasmínem. nádherná. :-))

27.10.2021 03:56:01 | Iva Husárková

No bezva!*

26.10.2021 22:20:40 | šerý

Růžičky, piano. Hezky jsi napsala. Milá Květuško. Máš dobré srdce.

26.10.2021 16:06:39 | mkinka

Barevné vzpomínky nám nikdo nesmaže. :)

26.10.2021 15:50:02 | Isla

pěkně laděná paleta noSTalgie

26.10.2021 15:43:12 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí