Bytí

Bytí

Ta jedinečnost našeho žití,

každý něčeho uvnitř se chytí.

Vzbudit se ráno, začít den

každý den možnost plnit si sen.

 

Drobností spousta může to být

je krásnější, vůle a také cit.

Chtít, a kráčet cestou dál

pozdržet ruku, kdo o to by stál.

 

Dělit se o dobré,  i starostí pár

někomu pomoci překonat žal.

Pro koho tady jsme, kdopak to ví

svoje i druhému chtít plnit sny.

 

Na zádech cesty kus klidně tak nést

než osud ukončí tu cestu cest.

Slunce si užívat 

třeba i déšť.

 

~☆~

Autor Protos1182, 31.10.2021
Přečteno 129x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, takova, čarodějka07, Friday, blues, Psavec, Sonador, mkinka, Marten, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy jsou na té cestě překážky.

31.10.2021 14:02:10 | takova

A nebýt překážky, tak ani nevíme, ze jsme.... . :o)

31.10.2021 14:11:58 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí