Dia-betická

Dia-betická

Anotace: ... slovní hříčka ...

Možná už prostě nechtěla

Zkoušet jak chutná

Život z cizích

Diá-řů

...

Láska není konstanta

Je tak proměnlivě

Křehká

Jako žilka

Na Tvém

Levém spánku

...

Možná jen nechtěla pít

Z cizího štěstí

Doutnat chvíli v hlavni

Jako dia-bolka

A pak se rozprsknout

V pažích vesmíru

a opět nebýt

...

Mozna uz ji prestala bavit

Ta vecna dia-kritika

Aby uznala

Ze

 

Zeus 

 

Se proste

Bez Dia

Neposere

 

Zatimco Ona

anO

Autor Jasmin de Paris, 01.11.2021
Přečteno 143x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Jan Kacíř, Fany, Iva Husárková, Ucitelskej, Psavec, gallatea, Marten, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí