Artefakt

Artefakt

 

 
do okenních tabulí
zuřivě tluče vítr

 
"Bude se měnit počasí," zaskuhrá
dědek, 
když mu do světnice dovlíknu
dvě basy piva. Ale počasí se mění
furt,
stejně jako mu furt vzlyká
v kloubech.
 
Třeba je tahle fakticky nevyvratitelná
předpověď a ten každotýdenní
závoz piv to poslední, co zbylo.
Poslední polomy
deponovaných 
                  vteřin.
Autor OpilyJohn, 04.11.2021
Přečteno 170x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, Alexandr Rakita, Marten, Iva Husárková, Amonasr, šerý, blues, Lexi, mkinka, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje gusto, dávám do oblíbených!

16.12.2021 11:44:16 | Alexandr Rakita

Líbí se mi* Taková báseňka oblečená ohozem ze sekáče a v sobě obratná moudrost.

04.11.2021 20:30:53 | šerý

Parádní kousek!
I se skleněnými kuželkami - bezva

04.11.2021 18:24:45 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí