Podzim a Kostel

Podzim a Kostel

Anotace: Podzim a Kostel

Podzim .

Otevřu dveře a slunce svití na podzimním Kvítím .
Kroky po parku
Jak když si zavažes kanicku kouknes na zem
A Podivej se kolem Sebe Jak je Krasne

Tak skus si představit ......

Krásna poezi básen Modlidba a pasta signal bile zuby ve vlasech

Tak skus si pred predstavit

Starosti nejsou basne ale když je na svete krasne
Ducha Tela Srdce v Dusi .
Je Tu Podzim at to kažedej slisí .

I do Tveho ucha

I Pod kapkami deste pride duha barevny strom s ovocem nebo s Listím popada na zem

Už je zima Cepice Kapuce Bunda
Nebo Deku na sebe
At je To vesele
Mili Pratele

Severní vítrje Kruty chladnej vzduch venku zima
Kalhoty Bunda Zimní ponožky
Je Ta Podzim Taktika
V Bunde je Teplo
To je Jistota

Jo )

Kosetel

Ve měste a na vesnicvi Kostel v Krabici
Na ceste k Eucharustie
Nebo Pamatky Jizvy zahoji

Dovolena v Kostela je Luxusní Hotel Pro Tebe

Vi že Jesis Ti napovi že cesta z mesta Je Do vesnice moc Ti sluší nausnice

Jak zbortat ptecutky když duse boli v Tichu
Dovola vam se Boha
Za Precutky Je v Tonhle Sveta Treba

Každy vecer Stíny at pohli spoved tvá

Modlidba je Diky Jon a Vam Modlidba Jde k vam za vas usta otviram do Ucha Svateho Pisma
Ale nebudeme pocitat cisla
Chytam slova
Kudy s Nudy Hokusi Pokusi
Do kostela zajdi si ,

Jednou jsem byl v Kostele a Už vim Kolik je Hodin
Co je super
Rutina jak Knistus jdes s kina

Do kostel jednou Tydne
Po ut st ct pa so ne
Jeden den je Treba
Jak když jdu na Basket a potkal me medved
Nevadí i v kostele 3 Kc dame )
Mini krabice s Kostela s Panvev s palacoinky a nezapomen s Panem ..
Ti
Si
Radost
Máš
z
Nás
PS DušeVbotě

Diky za pravopisné chyby Jak Ryby v rybníku na rýmu v rýmu .
Autor Adan1308, 06.11.2021
Přečteno 137x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

06.11.2021 06:50:37 | mkinka

Děkuji ! Chyb jak je voda že je mokrá ve vodě

13.11.2021 12:20:19 | Adan1308

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí