#

#

Klečím na hřbitově 

vzpomínám.

Na hezkých chvílích s sobě 

v tichosti ulpívám.

 

Že jich je věru málo

jen já sám vím.

Snad jednou život 

třeba i pochopím.

 

Miluju, a nestydím se

i když bych asi měl

To proto vím, že žiju 

z mých je to cítit děl.

 

~☆~

 

|

------♡------

|

|

 

Autor Protos1182, 06.11.2021
Přečteno 107x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, paradoxy, Iva Husárková, Sonador, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za milování se nestydím / asketizmus, v sobě neživým.

06.11.2021 17:30:49 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí