Mno

Mno

Anotace: "Miluji staré věci, cítím se pak smutně" "Proč chceš být smutný?" "Pro básníky to je radost"

Proč se mě zase ptáš, proč pořád píšu smutně.

Tak vžij se do mý kůže, taky uvidíš jen šedě.

 

A když mi je zrovna dobře, nebudu ztrácet čas psaním.

Užiju si okamžiku, tak za ní zas běžím.

 

Přes všechnu snahu, stejně se v tom radši utápím.

Vlastně to ani nechápu, vždyť to za to nestojí.

Tak k čemu tu námahu, když mi to ani nesedí.

 

Proč se zase hádáme, je to tak zbytečný...

Zmizel nám úsměv, oba furt smutní.

Problémy necháme vyzrát, je to tak přece lepší.

Je to fakt super, následky neexistují.

Autor NPPPP, 07.11.2021
Přečteno 131x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí