Smrt je jen slovo ?

Smrt je jen slovo ?

Za devatero větami
a jedním slovem
jen nevím jestli před
a nebo po něm

šlo první souvětí
s ním ruku v ruce spřežka
kdo zítra posvětí,
co dnes už lze jen ztěžka

když v krku drnčí
čtyřsouhláskové slovo
ten kdo rád srnčí
ten musí pro olovo

že žízni líto
dá si písku hlt
i malé dítě ví to,
to slovo že je smrt

za devatero větami
a jedním slovem
je nevýslovno, mon ami
tak pohni kostrou, honem...
Autor Matahaja, 07.11.2021
Přečteno 144x
Tipy 11
Poslední tipující: NigarKalfa, mkinka, gallatea, Friday, Iva Husárková, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplné zaříkadlo a ten závěr... ST.

21.01.2024 02:29:26 | NigarKalfa

Stěží do úst to slovo chodí
každý se chce vyhnout smrti.;)

07.11.2021 23:38:02 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí