Odlesk slunce

Odlesk slunce

Na misce váhy se povalují,
myšlenky hlavy znavené.
Sny v hvězdách přece existují,
budeš li chtít tak sáhnout si můžeme.

Ve tmě chladu ta znamení svítí,
nám znamení o světle dávajíc.
To není jenom nočním kvítí,
jsou šepotem o slunci říkajíc.

Dívám se na tebe Lásečko a vím,
že slunce dneska vyjde zas.
S tebou jej s úsměvem pozdravím,
splíny si vezme klidně ďas.

Trápení a starostí život dává moc,
nemůžeme přehlížet proto ty krásy.
Život totiž není jenom noc,
ale i srdce plná úsměvů a spásy.
Autor petrzal, 08.11.2021
Přečteno 98x
Tipy 7
Poslední tipující: takova, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí