*-*Kuk--Já a bráška?

*-*Kuk--Já a bráška?

Anotace: *~~~~(:o))~~~~*

................

~~~~~~~~
Jsou od jedné mámy?
ona a on…ti dva
nebo se mi to tak zdá?

Vždyť on je pejsek
ona je kočka
i když oba máte
modrá očka
jak ale člověk ví
oči se časem zabarví.
Ale spolu vám to sluší
ty máš pejsku
krásnou srst i uši
umíš pěkně zaštěkat
co kdybys zkusil
zamňoukat?

A teď se ti dva
mrknou do zrcadla
ty jsi bráška můj
a neštěkej pořád
to svoje „nemudruj“
vždyť my máme
stejný kožíšky
já sice mám chuť
na myšky
ty ale prý máš rád
tvrdé kostičky
a to nechtějí kočičky.
Granulky baštíme
oba dva rádi
proto jsme víc než
kamarádi,
ty jsi můj bráška
já tvoje sestra
tak už mě hafane
kruci netrap.

-----------------------------

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 08.11.2021
Přečteno 100x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

miloulinké. :-))

09.11.2021 03:45:00 | Iva Husárková

Zlatíčko. To je nádherný. Moc super krásný. Kočička a pejsek holčičí dušička je krásně usměvavá. Děkuji za tu sílu na dálku. Jsi skvělá. Já miluji rezavé kočky. Jednu jsem kdysi měla. Už je v nebi a byla hodně mazlivá.

08.11.2021 16:38:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí