Ticho . .

Ticho . .

Anotace: Tam bez lidi..

To krásné ticho je slyšet snad všude.
je tak potichu že si ho nikdo nevšímá.
teče řeka ,modrá a čistá,klidně v lese..
slyšíte,jak nám šeptá naslouchejte ušima.

vítr se prohání na širé horské louce..
sem tam zapíská nějakou tu svou ..
pyšná žížala kouká kolem,dělá tam soudce,
sysli se perou o kus zrní,strašně řvou..

Stébla trávy se kolébají do rytmu písní..
teď tu proběhly stíny šedých mraku..
rozehnalo je nic,to které tak krásně svítí,,
děje se tu zázrak nový klíček v semínku...

kytička z něho vyroste,tvář ukáže světu...
čmelák si to štráduje,k barevnému květu...

je tady klid a přesto tak rušno.
jen tady můžeme poslouchat to vzácné ticho.
Autor Roger, 17.03.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám moc času, šprtám na zkoušku, až budu mít chvilku, přečtu si všechny tvoje báseňky.
Jen snad rada - dávej pozor na diakritiku :-))

19.03.2007 20:25:00 | mamina

děkuju...:-)...a jinak u téhle básničky mě zaujala myšlenka...:-)

18.03.2007 15:12:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí