Hořká chuť tvé tváře

Hořká chuť tvé tváře

Anotace: ta první tvář tehdy chutnala hořce (prý se ten den neoholil). Ty další nechutnaly nijak. Vlastně ano, chutnaly po vině.

Sbírka: ich gehe jetzt

Ve jménu krále
zratila jsem svou pomyslnou čest
/hořká chuť tvé tváře/

Pozdní lítost démona
teď plní se mé prokletí (či síla?)
/tvá hořká tvář drásá mé hebké tělo/

Dotek nočních červánků
viděla jsem tě, na vánku
/svou hořkou tváří stíral pel mých let/

Pohladit temné můry stín
zachumlat to, co mělo zůstat skryto
/hořký nádech ztráty tváře/

Prchavá vrtkavost okamžiku
jediné, co mi zbylo v dlaních
/hořká chuť tvé tváře/
Autor Franti, 17.03.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí