Kruh

Kruh

Anotace: Kruh

KRUH

Jedno Jmeno
Bez Jmena
Asi
Jen Tak v Tichu Sedis
A Premyslis
Kdo Jsem a co Tady
Delam
Jaky ma Muj Život
Vyznam ...

Kolikrad nechapu Boha
Ale
Jesli Existuje Buch
Tak exsistuje
Kruh



Nevim Kdo si
Kde si
Jestli s Necim v Živote
Bojujes ...
Klades si Otazku
Proc Ja
Pro Skurvenej Pribech
V Tichu
Volas Boha

Za oknem Prsi
Kapky padaj na Okam
A Ty Mas jen jedno Prani Jen jedno Prani Prejit Pres Temnotu jo
Prejit pres Temnotu ..... jou


Kolikrad nechapu Boha
Ale
Jesli Existuje Buch
Tak exsistuje
Kruch


Mozna si slusnej
Typek co Chodi
Kazdou Nedeli do Kostela


Nebo Delnicka Duse
Kde Duse Boli
Kdo To vi At mi Napovi ...

Nebo Borec co Dela vsude jen Bordel

Nebo žena co Prodava
svi Telo


Nebo si Zavisli

Nebo jen Potkavas
Spatni Lidi
Amnestie Sere pes


Nebo


Mas Finacni Problemi


Nebo Ulice na Dne Flasky
Hledam
Kacky


Mozna studujes
Nebo
Pracujes

Mozna Jo Mozna Ne


Život napsal sam
A Pise Dal ...

Tuhle kapitolu
Dokonci Ty sam ...






Jen Okna Dvere
Klid
Jen Jedna Tvar
V Zrcadle A To jsi Ty ..



Celej Život Hledani.....

Lidi chodej sem a Tam
A Presto Sam ..

Ale Koho si celej Život
Hledal Si Ty sam ..

Ver že ja Tyhle momenty
Moc Dobre Znam ..

CELEJ ŽIVOT KOHO SI HLEDAL JSI TY SAM !

Kolikrad nechapu Boha
Ale
Jesli Existuje Buch
Tak exsistuje
Kruch



KONEC
Autor Adan1308, 13.11.2021
Přečteno 122x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano ano, člověk hledá sám sebe, moc hezky napsáno:)

13.11.2021 12:29:11 | paradoxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí