Jablko

Jablko

Jablko

predstavovat může cit

Dobrou chuť jablko

může mít, co vic chtít.

 

Dužina šťavnatá může být 

pod slupkou může i

třeba krásné však tiše hnít.

 

Ochutnat, jablko červené 

šťavnatou chuť může mít. 

Ochutnej, podám Ti klidně dvě 

než budu pod hlínou tiše tlít.

 

Milovat, ochutnat, mít čas žit

kolikrát nevíme, co dřív chtít.

Co chci vím, tiše sním

jablka ve dlaních očistím.

 

~☆~

Autor Protos1182, 15.11.2021
Přečteno 119x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Sonador, paradoxy, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí