odkaz

odkaz

 

 Ólafur Arnalds - improvisations

 

 

vytvořím ti chrám

ráj na zemi 

místo

kde se budeš cítit jako doma

vysázím ti aleje jabloní podél cest  kterými chodíš 

 boží muka

  mosty přes řeky 

kostely na vrcholcích kopců 

vyznačím posvátná místa a ztezky

dám ti veškeré své bohatství

 mé sny a tužby 

 má krev 

bude proudit tvým tělem 

celé mé království 

bude ve tvých dlaních 

všechno zlato světa

 bude tvé, vaše

  příběh po příběhu 

  život po životě 

 

 do nekonečna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor vůně mraků, 18.11.2021
Přečteno 173x
Tipy 19
Poslední tipující: girasole, mkinka, Amonasr, Vivien, jenommarie, Sonador, paradoxy, Protos1182, Iva Husárková, šerý, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není reklama..
nebo loterie?
Vážně?
Tak to by bylo krásné.:);)

19.11.2021 21:46:13 | jenommarie

Naprosté oddání se.

18.11.2021 01:30:40 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí