*-*Tak proč se divím?

*-*Tak proč se divím?

Anotace: **********(:-)*********

 ............................~

 Já nevím....

 Já nevím proč nesmím,co asi?

 Předpovídat si počasí?

 Dopředu to cítím jako „žába“

 to velkou sklenici najít se žádá,

 po žebříčku nahoru si lozit

 dolů po sklenici se budu vozit.

 

Jak dlouho to tam vydržím?

 Moc dlouho ne,brzy si vyskočím

 a jako „falešná žába od počasí“

 počkám si v teple až se vyčasí.

 Vidíš,teď mě něco napadlo,milý,

 když mě políbíš,tak za chvíli

 stanu se jen tvojí princeznou

 ze žáby rosničky tebou změněnou.

 

 Pohádka by to moc pěkná byla

 kdyby už dávno známá nebyla,

 ten princ a žabí princezna hezká

 stejní jsou včera i dneska.

 A že to v kostech cítím?

 Tak proč se divím?

 ------------------------

~~~~~~~~~~~ 

 

Autor Květka Š., 18.11.2021
Přečteno 137x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Sonador, Iva Husárková, J's .., Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No pohádek není nikdy doST.:))

21.11.2021 22:43:03 | jenommarie

děkuji za pohádku i předpověď. zrovna jsem si říkala, že už dlouho nepršelo. a celé je to takové volajaké zmetené. měj klidné dny, Květinko. :-))

19.11.2021 03:37:51 | Iva Husárková

Ty vždycky potěšíš. Zlatá.

18.11.2021 16:35:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí