Probudit se včera

Probudit se včera

Noc a nebo den 

život, nebo sen.

Jsem

Vím, že dělám chyby.

 

Měl jsem tenkrát prijit 

ano

Spát, vyspat se a jít

Měl. 

 

Vrátit se 

a pak to udělat.

Žít 

krásno dát,  neživořit.

 

Jsem 

pořád stejně divný

ptej

třeba se i na sny.

 

~☆~

 

Slunce

Hvězdy 

Měsíc 

Bez citu?

Pak nejsou na nic.

 

Autor Protos1182, 20.11.2021
Přečteno 139x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, paradoxy, zdenka, Sonador, Iva Husárková, šerý, Medved23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí