Pijácká

Pijácká

Anotace: a další z rubriky alkoholických textů...

Vypiju tě do dna, chladná moje milá,
no tak, buď už hodná a dej si říct,
vypiju tě do dna, no tak buď už hodná
a nastav mi svou lesklou líc.

Nabídni své hrdlo mému,
pojď vzdorovat neznámému,
skleněná berličko,
mé srdce aspoň maličko
ztiš

Po kapkách myšlenky odlévám do sklenky,
pod rouškou pálenky můj den už dávno zhas.
Není jen náhoda, že tahle pohoda
Na účet života mi píše čárku zas.

Tak budu platit za věčnou žízeň,
snad mi ten nahoře zachová přízeň,
až budu do čtyřech drápat se do nebe,
až budu sípat, že nestačí mi dech,
skleněná berličko, opřu se o tebe.
Teď ale doufám ještě ne, jen žádný spěch!

Já chci tě vypít do dna, chladná moje milá,
no tak, buď už hodná a dej si říct,
vypiju tě do dna, no tak buď už hodná
a nastav mi svou lesklou líc.
Autor ukume, 17.03.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už to mám i zhudebněné,vedle dalších předchozích děl, tak kdo je v Praze, tímto ho srdečně zvu 18.4. do Podsklepena na autorské čtení mě a mých spolužáků. autorka

30.03.2007 14:05:00 | ukume

jsi mě pobavil

17.03.2007 17:52:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí