Dolů

Dolů

Na ramenou tlak,
pode mnou propast nevědomí.
Pomalé rozhlédnutí maskuje nevědomost,
není cesty ven, cesta se ztrácí.
Odpověď leží na dně,
marná snaha o naučení.
Nezbývá jiný směr, než dolů.

Sám v davu, pln života v umírání,
Vyslovuji zbožné přání.
pln znalostí, moudrost nepřichází.
Marně hledám co mi schází.
Odpověď leží na dně,
marná snaha o naučení.
Vzhlížím vzhůru, svit skomírá
Nezbývá jiný směr, než dolů.
Autor Tiagabin, 23.11.2021
Přečteno 118x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Též vítej.

01.12.2021 19:12:41 | mkinka

Pěkně vyjádřeno v hlubinách nevědomí, vítej.)

23.11.2021 08:21:14 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí