On Tam Byl

On Tam Byl

On Tam byl Brasko...
On Tam byl Segra ...

I když v Tichu přemyslis mylenkama beze konce
A Klades si Otazky on Tam Byl
Ou Hoooo Hooou náš Hoood a muj Kristus ve vás at On Tam je
Pravá Tvár
Veř V boh nebo ne
On Žije v Nas sam sebe Jinak Nepozdas
I Když nekdy dojdou slova
A mysliž si že neni co ric
Tak se zastav On Tam byl že mi něco Hezkeho povíš
I Když Ti rika jak mas žit a na co si dat pozor nás Tata Buh
I mezi 4 steny Koukam Kolem s Usmevcem i slzou v Oku no a co co řict
Ti povi Tata Buh
Promi ale dneska nepokecame
Neznam Tě Nezdrav mě
Musim Jit nemam cas
Sory
Nechci videt ani sliset je To caj Tak cau cau
Nelep se Tak na Me
Nejsem Negr
Upotam tě na Spagetě
Ty Vole
Nech me Žit

Nebo Dobry den
A Prosim tě o Modlidbu at je více Krysta v Srdci
Mysliž si že si sam nebo sama
On Tam byl
On Tam je
I přes Ty pady i Přes Ty Modriny
a Jdou Tmou Chci je zaztavit
Přemyslim o Dusi v Bote
Beze konce
Pro svet Ukazujci Prtst Jmeno beze jmené v šupliku ..

Chce To někdy Trochu
Poezie a Nadeje silu večí Davky silnejsi než prašky v Eucharistire
Tak Pane řekni slova at ma Duse v Bote je Uzdravena
Ver ve zdravi a vic krista
Nebo Zavri Okno a pust Teplo
A Díchej vzduch v stripku
Vím že On Ona Jon Tam Bol
I Přes Depresi
On Tam byl On Tam Je
Nejsi sam nato ani sama at si kde si kde jsem
Kdo si Rikej mi jmenem
Ja vím je to Těžka Doba a v Tichu odchazejci Veta
Chce To vice Srandy .
I Když semnou nekdy není sranda
Tak co
Jak Ta sova je tu znova a znova no povidej
a Dost Mir Vem si chlebicek
Ja nejsem nastavanej smutnej To se Ti zda
Tak drz Hubu
Nebo
Skouluje Te snehula Bu Bu Bu
No
A Muj boh sám
Ale clovek Jako Ty
I v moji depresi radost
Ti Dat
Ja
Ne On Tam je A Byl
Autor Adan1308, 27.11.2021
Přečteno 140x
Tipy 5
Poslední tipující: paradoxy, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pocit hledání a nalézání se. Autentické.

27.11.2021 17:29:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí