*-*Dál počítat nemá cenu

*-*Dál počítat nemá cenu

Anotace: ooo---ooo---ooo

 

-------------------------- .píšu...

Pět písmen má slovo „láska“

šest písmen jsi moje „kráska“

a sedm já chci být „milován“

osm,víc lásek „nepoznám“.

 

Písmena čtyři jsem jen „tvůj“

písmena čtyři jen při mně „stůj“

písmena tři to jsme my „dva“

a po dvou jsme „ty“a „já“.

 

Dál počítat už nemá cenu

já našel tebe,tu pravou ženu.

A počítat s tebou?

Neboj,nikdy nezapomenu.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

-----------------------

Autor Květka Š., 27.11.2021
Přečteno 129x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, zdenka, Sonador, Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hravé ráno, Květinko. :-))

28.11.2021 02:22:05 | Iva Husárková

...nejsi moc vypočítavá?...jen vtip, počítáš hezky...;-)

27.11.2021 16:30:26 | Marten

Hezké.

27.11.2021 16:09:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí