Hlava, a dál?

Hlava, a dál?

Co v hlavě nosím,

sotva já vim.

To na co myslím 

o tom moc nemluvím

Není s kým.

 

Že by bylo, mohlo by být?

Ano o tom.

Mohu tady o tom snít...

 

Je, a co může vlastně být?

Je to nemožné nechat se lochopit?

Není....

Možná....

Někdy....

Snad....

 

Na co všechno se musí hrát 

I někomu krev svou dát.

Dát volnost, lásku,  nepoutat...

A milovat.

Tělo 

Duši 

Sny

Touhy

 

 

Její 

 

~☆~

 

A pak.

Pak už může přijít tma...

Autor Protos1182, 30.11.2021
Přečteno 101x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, Marten, šerý, Fialový metal, mkinka, Uličný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí