Po noci přichází den

Po noci přichází den

Anotace: A po dešti zase duha

Moc mladá na to, aby tě milovala.

Moc upřímná na to, aby předstírala.

To že je konec nevyjadřuje, jak je to konečné.

 

Po noci přichází den.

Po zimě zase jaro.

A po smíchu pláč.

 

Proč se mě ještě stále ptáš?

 

Třeba na to, jak s nocí mi chutnáš

a na to, jak se cítím, když vedle mě nahá usínáš.

 

Proč se mě ještě stále ptáš?

 

Když po mých odpovědích navštíví tě pláč

a z mých citů pořád studené ruce máš.

 

Tak se mě prosím už na nic neptej.

 

Svou nevinnou krásu si zase na sebe dej

a zapomeň na to, jak rád jsem tě kdy měl.

Autor Anety poetry, 07.12.2021
Přečteno 240x
Tipy 9
Poslední tipující: Gloria.a, šerý, Marten, kudlankaW, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a po milování cigáro...;-)škoda, že jsem nekuřák...

07.12.2021 16:13:34 | Marten

tak, tak! Ale škoda to určitě nebude :)

20.01.2022 13:35:38 | Anety poetry

Studené části těla z nervů jsou klasika .)

07.12.2021 10:16:52 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí