Když se nepoznávám

Když se nepoznávám

Anotace: ...

Noc,

která ke mně chodí po špičkách je tak trochu vtíravá.

Já se odkopávám a prokopávám tou tmou.

 

Noc,

 její šlépěje do sněhu se propíjí a chladí na srdci.

Já se prokousávám šmouhou.

 

Nejsem na ní moc zvědavá a když mi zimou vlasy pročesává

Jsem ospalá.

 

Noc,

ještě tahá za nos toho kdo spí, když odchází na světlo hází špínu.

Když chce umí být přítulná a svědomí mi načechrá.

..

.

Vzpomínám na tvé těžké a propocené peřiny, když se nepoznávám.

 

Autor Avola, 08.12.2021
Přečteno 219x
Tipy 15
Poslední tipující: V.N.Losinský, enigman, Ondra, Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen jsem nakouk...

10.02.2024 00:43:34 | enigman

To je fajn:)zdravím

10.02.2024 00:50:32 | Avola

Noc za nocí, s poezií pomocí.
Povedení to máš, Avolo*

09.12.2021 00:41:02 | šerý

děkuji :)

09.12.2021 15:22:33 | Avola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí