Vločky

Vločky

Stojím, a zvolna padá sníh

ta bělostná krása ukrytá v oblacích. 

 

Dopadá na kůži

nechladí, netaje.

 

Vítr z nich nafouká

v krajině závěje.

 

Zima je krásná 

jen nesmí v těle být.

To přišel by

pak věčný klid.

 

Nechci klid, sníh netaje

Oheň se ukrývá,  sníh v vodu roztaje

Až přijde jeho čas. 

 

Teď vločky 

tvary různé a jiné

Jak chutě

krajinu něžně halí.

 

~☆~

Autor Protos1182, 10.12.2021
Přečteno 124x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Marten, Vivien, Fractura cordis aperta, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí