pláč se neskrývá

pláč se neskrývá

Anotace: proč ubližujeme?

Když jsi u mě ležel a na mě tak hleděl
tak jsem jsi myslela joo kdybys tak věděl.
Černý tvoje krásný vlásky a tak krásný oči
byl jsi jako model udělaný pro obrázky.
A ty oči!!ach ty oči! i ted se pro mě zatraceně muj svět točí.
Ty ale nevíš, nevíš vůbec nic a já nemam odvahu ti cokoliv říct.Strach, že ztratím i tu naději poslední co mám ale říct to ěnkdy musím co jinak nadělám.
okouzlil jsi mě, ale já tebe asi ne ale i když přijel si po druhé a tvářil se tak nevině. Chtěla bych ti lásku dát ale nevím zda jí chceš, nevím zda pravdu slyšet chceš, ale mnohem lepší než nějaká lež.
Ted tu pláču s tím co píšu a vzpomínámna tebe! na mýho drahýho Míšu.
Autor zajicek.vjamce, 17.03.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí