Slovo

Slovo

Anotace: Z intimního šuplíku 2021

Chodí slovo.
Prosí o to a to.
Hladí pohádku.
Praha bez sněhu.
Je prosinec
a prosí o něhu.
Míru vzpomínek
tiší plamínek.

Hoří svíčka.
Chce říkat
tam a tam pomohu.

Slovo je kadeř
a nemocný věř,
že světlo najde
a bude kvést.

Je další hodina
a prosba běží
a je hladivá.
Autor mkinka, 13.12.2021
Přečteno 169x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, Protos1182, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí