1#

1#

Člověk s mýma názorama, v týhle době mínus.
Občas prostě pohrdám, asi prostě cynismus.

Tohle už fakt ne, já už další rány nesnesu.
Prosím, tohle ne... Tohle já fakt nemůžu.

Nedělej ty píčoviny, nesnaž mě tahat sebou.
Zase tolik myšlenek, co prohání se mojí hlavou.

Nejsi jako ona, vím, ale to nic nemění!
Tohleto je píčovina, nepleť si to se štěstím!

Další pokus, zkusil znova, všechno jiný, stejný hovna.
Autor PPNP, 14.12.2021
Přečteno 107x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí