Kočka

Kočka

Anotace: Uvnitř silná, napohled něžná, krásná a vznešená - je to snad kněžna?

Tiše se blíží, plíží se tmou,
oči jí svítí,
nikdy mě nenechá samotnou.

Její srst lesklá, jako noc temná,
nadýchaná jako mráček,
Její tlapka jemná,
ocásek stočený, jakoby byl háček.

Uvnitř silná, napohled něžná,
krásná a vznešená - je to snad kněžna?
Jestli vás nesnáší nebo má ráda,
velice často najevo dává.

Buď drápky vytasí za zvuku syčení,
nebo vás ovine v rytmu vrnění.
Každý se od ní odplaty dočká,
není jen někdo, je černá kočka.
Autor kika095, 15.12.2021
Přečteno 126x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Fialový metal, Psavec, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy vše chová jako kočka !
Na myšku ...
I v hlavě ...
Si ráda počká !
Krásný den VŠEM (KOČKÁM).
VMF

15.12.2021 14:26:07 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí