A JÁ BYCH TANCOVALA

A JÁ BYCH TANCOVALA

Anotace: ...

 

a já bych tancovala

frajera si aj našla 

jen kdyby měl některý čas 

 

otráveně prohodí dívka v kroji

 

když sa dívám chlapům do očí 

majú v nich jen 

přesýpací hodiny

žádný nemá čas... 

 

já mám čas... 

řekne mladý muž 

 

možu sa ti podívat do očí? 

hmmm, zvláštní... 

ty tam hodiny nemáš

 

chvíli tancují

pozve ji k sobě 

 

můžeš si půjčit pantofle

jsi sladká jako poleva na vafle 

Kateřino... 

 

jak víš, jak sa jmenuju? 

 

já vím všechno

jsem totiž čert

stěžovala sis

že bys chtěla tancovat

proto jsem tady

 

jako v té pohádce

určitě ji znáš z dětství 

ta pohádka je o tobě...

a ty ji právě teď prožíváš...

už po tisicí 

 

děláš si srandu? 

 

jo dělám

chci se s tebou jen milovat 

ale pospěšme si

nemám čas 

 

a když byl na ní 

když sténala 

písek 

          se 

                mu  

                       sypal 

                    z 

                         očí 

                   do    

         jejích

 úst 

 

 

Autor Šimon Sáva, 15.12.2021
Přečteno 143x
Tipy 10
Poslední tipující: Now, šerý, Lexi, zdenka, Sonador, mkinka, maliska
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle.

15.12.2021 15:28:10 | Now

tak nevím...., ale nutí k zamyšlení, budí emoce, takže dobře.

15.12.2021 13:45:40 | Lexi

pomíjivost ... úsměv.z.

15.12.2021 12:25:45 | zdenka

veľmi fajn

15.12.2021 11:38:31 | maliska

Zvláštní pocit to vě mě zanechává - to je ale u poezie správné myslím

15.12.2021 11:35:47 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí