CHLÁPEK NADÁVÁ

CHLÁPEK NADÁVÁ

Anotace: ...

 

chlápek nadává
že mu propíchali
gumy u auta

jeho paní
rozflákala vázu o zeď

řekne dětem
padejte si hrát

děcka si před barákem
kopou s šutrem


přijede auto
a děti sebere
chlap chce jet za nimi
ale má propíchnuté gumy
tak utíká a křičí
ale na rohu ulice
ho zastaví banda teenagerů
zbijou ho a okradou


mají doma hnusný papírový lustr
a ještě horší žlutý záclony
chlápek doma kouří
a nadává
že mu propíchali
gumy u auta

jeho paní
rozflákala vázu o zeď

den blbec

Autor Šimon Sáva, 16.12.2021
Přečteno 121x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš šmrnc

17.12.2021 10:15:10 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí