Udrela

Udrela

Anotace: dvanásta

Udrela dvanásta, bác! no nebol to zvon
stá vlna narastá, ty pakuj z kola von

do konca života chaos a panika
má autopilota - malého zrádnika

tancuj a nezrúcaj piecku na vojaka
na varte, zakrúcaj pravdu do motáka

v záplave hoaxov z piat vyznaj sa len ty sám
rozbi ten hlučný riad, uteč pod sukne dám

z obrázkov v galériách, bude tam teplo, tma
pokrik na galérach zaznel, fraj peklo má

zruš sluch, nepočúvaj, ten povyk z ríší ziel
dávkam sa porúčaj, bumerang trafí cieľ

istý, nie v nebesách, smejú sa anjeli
ha ha ha, žiaden strach, pokriky spráchneli

udrela dvanásta a opäť zaznel zvon
široká zarastá, užšia z ciest vedie von

z bludného kruhu pých, hojdacích koňov hláv
premúdrych, preč od nich, máš svoju.. (peace and love!)
Autor Petbab, 18.12.2021
Přečteno 135x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, šerý, Psavec, Amonasr, cestadolesa, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....a lampa ještě svítila......líbí....Ji./úsměv/

19.12.2021 11:01:05 | jitoush

Děkuji za světlo )

21.12.2021 23:31:47 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí