Kolibřík

Kolibřík

Tuna poezie ležící na mých bedrech

ty básně budoucnosti, co musí být sepsány

z prázdného prostoru doluji slova a verše

zhmotňuji na papír bez jediného zásahu myšlenky

hluboké a niterné eposy zbožnosti a lásky

básně pro mou dívku, pro mou ženu, pro matku mých dětí,

vše skrývající v poryvu nenapsaných děl …

,

písně čekají na dokončení, zatímco poezie strádá

v zápalu elitářského grafomanství

 

ó jak dlouho jsem čekal a co všechno mě ještě čeká

tolik přílivů a odlivů nádherných ód

Autor Alexandr Rakita, 20.12.2021
Přečteno 121x
Tipy 10
Poslední tipující: kudlankaW, Fialový metal, šerý, Sonador, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně o tom moc nepřemýšlet :-))

21.12.2021 07:46:57 | Alexandr Rakita

Psát a myslet ...
... asi dost často patří !
... jen pár desítkám vyvolených ?

20.12.2021 12:39:39 | Fialový metal

Jo, psát bez myšlení je dar.) zajímavá

20.12.2021 09:59:58 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí