Nepatrný okamžik

Nepatrný okamžik

Dumem
Myslím
Zrazu pád
Na zemi sním
O niekom, kto má ma rád

Vidím ho naozaj?
Či len v predstave?
Možno nebodaj
Má korunu na hlave?

Zrazu černá
Pomaly mizne
Tma je mi verná
Až naposledy hvizdne

Bol to osud?
A či hlúposť?
Čaká ma súd
Dúfam v milosť

Autor Xixik, 21.12.2021
Přečteno 107x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí