Den

Den

Anotace: Kamarádům 2021

Den květem.
Dopoledne poupětem.
Dýchám mezi světy.
Hladina a tiché věty.

Ráno je předvěst nadějí.
Dny dýchají a andělé milují.
Žvásty utíkají od lidí.
Vesmír je virgulí.

Láska ví.
Pusa přichází
a srdce na dlani.

Zima není,
Když jsi Ty.
Jedno slovo
dodá nálady.

Hřeješ.
Anděl jde v ústrety.
Jsi jím Ty.
Autor mkinka, 22.12.2021
Přečteno 124x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, kudlankaW, Iva Husárková, šerý, Sonador, Psavec, Fil, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí