Přání

Přání

Anotace: Kamarádům 2021

Posílám přání nevšední.
Ztiší se den pracovní.
Do schránky na rohu ulice
dám pusu a zabalím více.
V tom shonu dárků shánění
přijde vystřízlivění.
Odejde ukřivdění.

Rituál snění.
Objímám jinovatku
do zbláznění.

Svět zmatků bude mít zátku.
Skřítek čepičku.
Jas zplodí duhu v malíčku.

Dám stromeček
a pro kočičky dáreček.
Zima vlastně není.
Máme mazlení
a mňoukání.

Všem kočkám na světě,
ať v zimě nemrznou
a zimu přežijí pod vlídnou jedlí.
A my lidé, ať nejsme zvadlí.

Přání se posílá.
Mňouká i věta má.
Jsem dvounohá.
Iluze, přání zná.
Můj život mrazem se také prolíná.
Dech zůstává a slunce dá.
Je zima, ale ozdobená.
Objímám.
Jinovatka požehnaná.
Autor mkinka, 23.12.2021
Přečteno 111x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Protos1182, Sonador, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rituál přání - je všem k mání.) díky a tobě vše nejlepší přeji.)

23.12.2021 13:33:16 | Constantine

Díky milý. Přeji Ti splněná přání nejen o vánocích.

23.12.2021 14:22:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí