Rozlámaná hodina

Rozlámaná hodina

Anotace: A taky sem včera nemohl spát,tak sem počítal minuty než usnu. No a napadla mě taková konina.

Jen čtvrtinu krajíce,
čtvrtečního chleba,
při čtvrtině měsíce,
rozžvýkat je třeba

Žít položivot v polostrachu,
na poloustlané posteli,
toť polobytost v poloprachu,
na půlcestě nedělí

Ze tří čtvrtek přihnout si,
u tří čtvrtin zápasu,
tříčtvrteční kalhoty,
povolit si u pasu

Čtvrtinové hovory,
půl hlavy mi berou,
tříčtvrteční názory,
zkusím rozbít v celou
Autor Totenkopf, 24.03.2005
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí