Indiánská

Indiánská

Anotace: ..a teď pro ty, kteří rádi vzpomínají na dětské hry či je snad dokonce osobně prožívají...

Vím, že zbytečně zas plaším,
jen neříkej to našim,
že opouštíme Vlašim,
Kide brácho, Jim a já.

Dám pozor na prérijní lišky,
co zatím znám jen z knížky,
snad vystačí mi čtyři šišky.
Jinak mi táta vynadá,

že jsem zas rozbil v okně sklo,
pravda je občas velké zlo
a než bych lhal,
to radši pádím zase dál.

Uvař jim čaj a ať mě nehledaj,
odcházím k indiánům žít
do karavanů, tam, co nemaj vanu,
slípky krást a z řeky pít.
Autor ukume, 18.03.2007
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí