Fanynka

Fanynka

Každý Tvůj úder na bicí,

pro zlomené srdce defibrilací.

Rytmus pulzující do těla,

ožila a celá se chvěla,

fanynka stojící pod pódiem, 

jejím novým teritoriem.

Prahnoucí po dalších taktech,

cítit tak polibek na rtech.

Z fanynky milenkou zrazu,

bodavý strach z nadcházejícího mrazu.

Příliš slabé tlukoucí srdce,

marná jest další resuscitace.

Tak seď a nepřestávaj prosím hrát,

ať pod pódiem může opět stát.

Autor Soliteria, 26.12.2021
Přečteno 166x
Tipy 4
Poslední tipující: Fil, Iva Husárková, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

27.12.2021 22:42:17 | Fil

Děkuji:)

04.01.2022 13:55:51 | Soliteria

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí