Zlomené srdce

Zlomené srdce

Zlomené srdce,

na tisíc kousků rozbité,

dvě prázdné ruce,

v duši jizvy vyryté.

 

Prázdné ruce

a nikde tvůj stín,

rozbité srdce 

v duši jen splín.

 

Dlaní teplo tvých,

tělo mé hledá,

utichl tvůj smích,

samota v srdci bodá.

 

V mysli vzpomínky,

navždy jsou vyryté,

na stole prstýnky,

dvě sklenky nalité.

 

Co zbývá mi než,

srdce plné bolestí,

milosrdná lež,

po noci něžností.

 

Opět tu teď sedím sám

v hlavě otázky se linou,

kde tě má lásko mám,

chci tebe a žádnou jinou.

 

Prý vše ukáže až čas,

dáli naší lásce šanci,

utichl tvůj něžný hlas,

i hudba hrající k tanci.

 

 

Autor Jdarks, 27.12.2021
Přečteno 143x
Tipy 13
Poslední tipující: DH22, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Sonador, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, mkinka, Protos1182
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně rozumím. Já celé vánoce řešila v sobě smutek.

27.12.2021 12:31:12 | mkinka

Jj přesně tak. O Vánocích by člověk neměl být sám.

27.12.2021 13:01:17 | Jdarks

Souhlas.

27.12.2021 13:06:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí