Hvězdář

Hvězdář

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Celé noci
bez pomoci
pozoroval
po pravici.
Hvězdu krasavici.
Jednou mu spadla do náručí.
A nevěděla, jaké má souřadnice.

On chtěl vidět více.
Mlčela a dívala se na oblohu.
On jen šeptal a říkal mohu.

Noc byla krásná.
Jedinečná a něžná.
Hvězda se uklonila
a podívala se na mléčnou dráhu.

Tam půjdu.
On přidržel jí.
S Tebou budu.

Hvězda si sedla a smála.
Právě se zamilovala.
Do dne se rozkoukala.

Neodešla a cosi si přála.
Asi jsem správně spadla
a hřála a hřála.
Srdíčko naladila.
Hvězda snová.
Autor mkinka, 30.12.2021
Přečteno 162x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Amonasr, romantiCKA, Psavec, Fil, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí