*-*Silvestr

*-*Silvestr

Anotace: ***********

------------------------

Letošní Silvestr doma jen já a ty
sedmička portského,zbytečné debaty
jak se blíží  půlnoc sem a tam se něco třpytí
rachejtle,prskavky z balkonu zas letí
a my...co my
druhou láhev otvíráme jednohubky dojídáme
o půlnoci spolu si připijeme
a hlavně zdravíčko si popřejeme.
Nebojte se lidičky příští rok
to všechno doženeme
přiťukneme si a ať jsme hlavně zdraví.
 
A ty,kominíčku,kominíčku
dej pro štěstí,dej každému sazičku
já se chytím za knoflík ty jsi moje štěstí.
Kominík.
Milují tě komíny i na konci dědiny
do oblak pak stoupá dým
z kamen,krbu to já vím.
 
Sazemi všem štěstí přej
kominíčku náš
milej.
*****

--------------------

 

Autor Květka Š., 30.12.2021
Přečteno 122x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, Sonador, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, Iva Husárková, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tobě také i tvým blízkým, milá Květuško,
ZDRAVÍ a pohodu v Novém roce,
ať se VÁM všem daří, jenom dobře *:)

02.01.2022 23:04:35 | jenommarie

Děkuji a moc..a měj se fajn.

03.01.2022 15:10:40 | Květka Š.

:)* i Ty se měj pa

04.01.2022 23:47:38 | jenommarie

A o tom TO je ...
ST
Ať se daří v Novém Roce.

31.12.2021 12:07:02 | Fialový metal

:-)...moc děkuji.

01.01.2022 14:36:45 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí