Slova

Slova

Jsou slova, ze kterých mám strach 

Co říci jen někomu se dají. 

 

Někomu říci se dají

však jiní se jim posmívají.

 

Prvním je miluji Tě

že pro mě je víc než jiné.

 

Druhým lásko, obejmu Tě

když s čímkoliv problém máš.

 

Vím, třeba jsem divný

že prsten snubní nenosím.

 

Ten prsten smysl nemá- 

být s tou, které rozumím.

 

~☆~

 

 

Autor Protos1182, 01.01.2022
Přečteno 171x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Dreamy, Fractura cordis aperta, Marten, Sonador, Iva Husárková, šerý, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snubní prsten není zárukou,
že druhý bude nosit Tě na rukou,
v prstenu ta síla není
jenom činy, ty se cení.
Hodně štěstí, Míro...

07.01.2022 23:42:08 | Emily Říhová

To mas pravdu:)

07.01.2022 23:43:36 | Protos1182

V prstenu to skuečně není.

01.01.2022 22:26:03 | Friday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí